martes, 22 de octubre de 2019

FIRA DE LA JOVENTUT.

FIRA DE LA JOVENTUT.

El passat 19 d´octubre va tindre lloc a la Plaça de l´Ajuntament de València la Fira Jove, organitzada per la Conselleria de Joventut, en la qual es van realitzar una sèrie d´activitats lúdiques i culturals, com per exemple, una cercavila a càrrec de Borumbaia Percussió, els quals van fer una gran batucada, ambientació amb DJ´s i un concert de la mà de diversos artistes com Lory Money o Herba Negra entre altres.

A la Fira hi van haver gran nombre de stands on, en cadascun d´ells, es va donar informació sobre els serveis que presten cara al públic. Les entitats col.laboradores van ser l´IVAJ, el Consell de la Joventut de València, la Fundació Valenciana del Clima, Dipu Jove, FP Dual - Conselleria d´Educació, la Regidoria d´Emprenedors i Innovació Econòmica, Formació i Ocupació, la Regidoria d´Igualtat i Polítiques Inclusives i LGTBI+, la Regidoria de Salut i Consum responsable, la Regidoria de Cooperació al Desenvolupament i Migració, la Regidoria de Participació Ciutadana i Acció Veïnal, la Regidoria d´Esport, la Regidoria d´Educació, la Regidoria d´Acció Cultural, Centres Municipals de Joventut com el de Russafa i com no, nosaltres, l´IES Jordi de Sant Jordi.

Per la part que ens toca, vam fer diverses tasques per tal d´informar a les persones assistents. Vam explicar qui som, on ens situem i què fem, a més de fer difussió mitjançant carteleria, follets, una exposició de fotografies, una zona de lliure expressió i una altra zona habilitada per a jocs de taula. Explicàrem què és la FP Dual i per a què servix, quins són les diferents graus i cicles formatius que hi ha al nostre centre, el projecte AU Jordi, la importància del PIJ, què és ser TASOCT i el projecte TESEO.

Personalment he de dir que va ser una vesprada molt enriquidora en la que va assistir més gent de la que m´esperava, encara que la organització va cometre diverses errades a millorar per a futurs events.

Miranda Gómez

Xiquets i xiquetes dibuixant a l´Espai de Lliure Expressió.

Diana i jo dinamitzant jocs de taula amb un grup de xiquets i xiquetes.

Imatge d´una de les parts dibuixades al mur de la lliure expressió.

Violeta i Noelia informant a un home sobre la importància de la FP Dual.

Part del professorat de TASOCT de l´IES Jordi de Sant Jordi una vegada finalitzada la Fira.

No hay comentarios:

Publicar un comentario