martes, 22 de octubre de 2019

DINAMITZACIONS AMB 1er ESO.

DINAMITZACIONS AMB 1er ESO.

En el mòdul d´Activitats d´Oci i Temps Lliure vam poder tindre la gran oportunitat de dinamitzar una sèrie de jocs pensats per a l´alumnat de 1er ESO del centre.

Tant les meues companyes com jo ens vam posar per grups i cadascun de nosaltres vam estar creant unes dinàmiques per poder ensenyar durant les 3 sessions de 2 hores cadascuna que haviem de complir. Una vegada proposats els jocs, els vam posar en pràctica amb l´alumnat d´entre 12 i 13 anys.

Al principi vam notar que com encara no ens coneixien, el comportament era bastant pèssim i millorable, però poc a poc, conforme anàvem apropant-se més a ells i elles, ja agafaven més confiança amb nosaltres i el nivell de participació en les activitats que haviem preparat, augmentava i millorava de manera positiva.

Totes les propostes van ser vàlides, nosaltres mateixa vam notar la quantitat de variants que es poden fer quan alguna cosa no marxa del tot bé o com reaccionen els/les joves quan sí que els agrada el que estan fent. Personalment pense que ha sigut una gran experiència i que ens ha ajudat a poder-nos conèixer i comunicar millor, de tu a tu i com a iguals, a part dels coneixements que hem pogut adquirir respecte al tema de dinamitzar jocs amb adolescents.

Miranda Gómez

No hay comentarios:

Publicar un comentario