martes, 22 de octubre de 2019

RUTA EN BICI.

RUTA EN BICI.

El passat 17 d´octubre, al mòdul d´Activitats d´Oci i Temps Lliure, la professora Tere Berenguer ens va convidar a realitzar junt amb ella una ruta en bici des del nostre centre educatiu fins a El Saler.
20 van ser els kilòmetres que hi vam recòrrer entre l´anada i la tornada, i entre tots i totes, vam visitar punts estratègics com ara la Ciutat de la Justícia, la Ciutat de les Arts i les Ciències, la Platja del Gos i la Platja de les Dunes de Pinedo i El Saler, on en cadascun d´ells, vam haver de fer unes breus xerrades i/o expossicions per a explicar les característiques de cada lloc.

El recorregut que vam realitzar va ser pels carrils bici que hi ha habilitats a la ciutat de València, els quals ens donaven la oportunitat d´anar coneguent el nostre entorn de primera mà, ja fóra posant-nos en contacte amb la natura com la flora i la fauna i les nostres platjes.

Personalment he de dir que, malgrat algún que altre moment d´esgotament en les cames a causa del pedaleig, hi vaig gaudir al màxim i repetiria mil i una vegades més la experiència.

Quin dia més bo vam passar!

Miranda Gómez.
 
Foto amb Tere Berenguer, professora d´Activitats d´Oci i Temps Lliure, una vegada que vam aconseguir arribar fins El Saler en bici.

No hay comentarios:

Publicar un comentario