martes, 22 de octubre de 2019

INAGURACIÓ DEL PIJ.

INAGURACIÓ DEL PIJ.

Fa unes setmanes, l´alumnat de 2n TASOCT de Matins, vam estar organitzant una dinamització per a l´hora del pati amb l´objectiu de donar visibilitat al Punt d´Informació Juvenil del centre mitjançant una performance.

En aquesta performance vam fer un recorregut al llarg del pati en el qual poc a poc anàvem mostrant a la resta d´alumnes i professorat de l´institut la importància que té el PIJ i la mort que això suposava de l´aula 0.0, la qual s´utilitzava per a ``castigar´´ als/les alumnes que es porten mal a classe.

Una vegada representat aquest funeral, vam passar a mostar un dels projectes que portem en marxa, ``La Peixera´´, en la qual, a través d´uns peixets de colors, totes les persones joves que hi tinguen dubtes sobre algún tema en concret, es puguen acostar i fer qualsevol consulta i/o pregunta per a que nosaltres donem una resposta i/o solució. A més a més també vam penjar 3 peixos gegants en diferents punts estratègics del pati per a així poder aconseguir més preguntes i, una vegada recopilades totes aquestes, posar-nos a informar sobre els temes de més interés detectat.

Una vegada vam acabar la performance, vam donar per batejat el PIJ i vam estar actualitzant tota la carteleria que hi havia al seu interior i vam estar llevant tot el que baix el nostre punt de vista ja estava caducat, per a així poder treballar millor junt als/les companyes de la vesprada.

Mar-Pau i Mª Jesús fent canyes per als peixets de la peixera, i mentre jo de fons amb un dels peixets gegants ja acabat. 


 
Totes les meues companyes i jo de funeral per l´aula 0.0 en la performance. 

 
Inici de la performance, intentant captar l´atenció del màxim de persones possible.

 
Mort de l´aula 0.0 i resorgiment del PIJ al centre mitjançant la peixera.

No hay comentarios:

Publicar un comentario